Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Fietspompen

Pompen voor diverse banden

Een fietspomp is er in vele soorten en maten. Een mini fietspomp is licht en handzaam voor onderweg. Voor thuis is juist een hogedruk fietspomp met drukmeter heel handig. De meeste fietspompen zijn geschikt voor alle ventielen.

Fietspompen

Een fietspomp is er in vele soorten en maten. Een mini fietspomp is licht en handzaam voor onderweg. Voor thuis is juist een hogedruk fietspomp met drukmeter heel handig. De meeste fietspompen zijn geschikt voor alle ventielen. Ga voor een goed advies naar uw Bike Totaal tweewielerspecialist.

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. Volgende
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. Volgende

Fietspomp

Een fietspomp is gemaakt om de band van een fiets eenvouding en zelfstandig vol te kunne blazen met lucht. Dit is bijvoorbeeld nodig als gevolg van een lekke band of wanneer u een nieuwe band op uw fiets zet en deze wilt oppompen. Er zijn verschillende soorten fietspompen.  Een mini fietspomp is licht en klein en daarmaa makkelijk mee te nemen onderweg. Voor thuis is een hogedruk fietspomp met drukmeter erg handig. Hiermee kan precies de bandenspanning van de fietsband afgelezen worden. De meeste fietspompen zijn geschikt voor alle ventielen.

Merken fietspompen die verkocht worden via onze webshop zijn onder andere: BBB, Cordo, Jumbo en Zefal

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief

Bike Totaal Wolters is beoordeeld met een 8.9 uit 10 op basis van 620 beoordelingen

Close Inloggen